Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

SPEED..IT’S ALL I NEED :))


Dupa amiaza pe la 5 fara un sfert…cu cateva zile in urma…ma machiam si eu linistita la semafor la Arcul de Triumf…cand blugii imi vibreaza nelinistiti:
Saru’ mana..Andrei sunt…aveam intalnire la sase, sa va aduc contractul. Dar stiti am uitat complet ca la 6 si jumatate ar trebui sa fiu la aeroport la Otopeni. Credeti ca ne putem vedea la maxim 5:30 la dvs la birou?
Uffff…ma gandesc…aha deci nu sunt singura lunatica care alearga dupa avioane si se face de ras in tot aeroportul…Ma mai uit odata la ceas…5 fara 10. Zic..infatuata cum sunt…siiiguuur..la 5 si un sfert ne vedem la birou!
Inchid…in fata mea haos..intorc capul spre stanga…un ML negru incepe sa se insinueze in fata mea..ma uit urat la sofer…ma incrunt…si inclestez mainile pe volan..N-ai sa vezi tu asa ceva ..Pornim ca doi descreierati…in rond la Arc mai mai sa ne imbratisam voluptos intr-un morman de fiare. Castig lupta…la semafor la Victoriei ne trezim iar unul langa celalalt…Ne aratam reciproc cateva semne international valabile. Ma ambitionez ca in desene animate si ii iau fata inca odata :). La Piata Romana le facem cunostinta mamelor noastre….Magheru devine pista de karting..simt ca imi iese fum pe nas, urechi, roti…la Unirea purtam deja o conversatie intelectuala civilizata…”Ti-a luat mata autostrada descreierato!!! ?”…”Bine ca te-a invatat pe tine tactu sa conduci pe drumul comunal..pitecantropule!! “. Decebal suspina…benzina dispare in ritm ametitor…stanga spre Juke Box…omul o ia inainte..zic am scapat de mitocan…o iau pe scurtatura….bag o dreapta din scurt…ochesc un loc de parcare…din fata vine in viteza un ML negru…parcam in aceeasi secunda bot in bot….NU IMI VINE SA CRED…..ma uit la usa..ma uit la sofer…ma uit la ceas…si incep sa ma rog la Barbos sa faca naibii o gaura in pamant sa ma inghita cu tot cu orgoliu!
Saru mana…eu sunt Andrei…se pare ca am ajuns in acelasi timp…
Buna ziua…daaa…am incercat sa nu intarzii…
Sunteti foarte amabila ca ati acceptat sa ne vedem mai devreme
Vai..multumesc…placerea este de partea mea..
Logic ca ne-a busit pe amandoi rasul….Concluzia…Jur ca nu ma mai machiez vreodata in rond la Arcul de Triumf!

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *