Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

4 x 4 tractiune imputita!

 De ceva vreme in viata si patul meu s-a cuibarit iubirea. Sentimentul Acela, manifestat in forma pura, prin chiote, topaituri fericite si pupat fara osteneala. Cu alte cuvinte, linistea casei s-a dus pe apa sambetei, de cand ciobanescul meu, metis de capra, s-a instalat cu drepturi depline in pat, pe canapea si in inima mea.

Dar! Pentru necunoscatori, ciobanescul, alintat cu apelative serioase “ pechineza lu’ mama”, “”cipollina” sau “mamaruta mamii” are cateva defecte de fabricatie:

  1. Pute
  2. Pute a oaie
  3. Pute de te muta din casa
  4. Pute de te lasa cu gura cascata: baaai, dar chiar in halul asta sa puti???

En fine..aseara imi iau inima iubibila in dinti si pornesc singura in Aventura 4 x4 picioare imputite, care necesita un frecat serios cu sampon.

Avand in vedere ca raliul meu a avut un real succes, ma gandesc sa va impartasesc si voua cateva secrete, care va vor conduce catre un ciobanesc curatel…aproximativ!

       Este bine sa va echipati intr-o tinuta lejera, maxim sort si maieu si daca aveti parul lung, strans bine in varful capului.

       Dupa ce puneti apa calduta in cada, incepeti sa carati jucariile care presupuneti ca vor tine ciobanescul ocupat in timpul operatiunii: minge, papuc si ursulet.

       Pe chiuveta asezati strategic un sul de hartie igienica, hrana preferata, care ii va face cu ochiul, iar in timpul operatiunii il puteti amagi cu seninatate: iti da mama tot baxul cand terminam!

       Cateva recompense la indemana, prosoape si multa voie buna.

Greutati pe care le puteti intampina:

-Daca aveti sub 1.70m si maxim 50 kg, este posibil sa gasiti dificila introducerea obiectului imputit in cada. Nu va panicati! Profitati de cracii lui lungi si il introduceti pe sectiuni!! Va ajuta foarte mult fluturarea strategica a sulului de hartie igienica!

-Dupa introducerea victimei in cada, este randul dvs sa intrati si sa va pozitionati  in fata lui, privindu-l ferm in ochi. Repet, daca sunteti o persoana mai mititica, este cam greu sa manevrati “fiara” din afara cazii.

-Contrar asteptarilor, ciobanescul va gasi foarte amuzanta operatiunea “spalat imputiciunea”. Ca atare, dupa o samponare serioasa, induiosat de aburii calduti, va fi lovit de un acces subit de tandrete!

– Se va naspusti peste dvs in cada, cu tot cu samponul din cap si plin de clabuci, va dori sa va imbratiseze. Nu este absolut deloc dificil sa aluneci atunci in cada, pe spate si nimic mai simplu pentru fiara sa va iubeasca inclabucit!

-Regret profund zilele in care am invatat-o “sa ne pupam ca focile”. Ciobanescul este foarte receptiv la dresaj si isi aminteste aceste comenzi, in momente total nepotrivite.

Dupa revenirea in pozitie de atac, puteti continua operatiunea frecat- frecat- frecat- stors- curatat urechi- sters cu prosopul.  Din cand in cand, ciobanescul dvs va va ajuta cu un scuturat energic si un pupat in urechi.

La sfarsitul operatiunii, veti avea un ciobanesc semi curatel, care nu va puti pentru aproximativ…24 ore!

Succes!

 

ILY Cotzo

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *