Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

Buna dimineata

Diminetile sunt un fel de sut in fund al zilei! 

Sunt dimineti muncitoresti cand sari ca apucatul din pat, arunci o cana de expresso pe foc si navalesti pe usa ca zbanghiul, catre o zi de munca, menita zici tu, sa iti consolideze contul din banca si recunoasterea eterna. Seara constati insa ca recunoasterea o au doar starurile de la Hollywood iar tu abia ti-ai platit chiria. 

Sunt dimineti chinuitoare cand iti doresti sa ai un ciocan langa pat si sa distrugi ceasul, cucul si orice tiuie, urla sau imita sirena de la fabrica. Si pui iar cana de expresso pe  foc…

Sunt dimineti in care te intrebi…

Sunt dimineti iubite cand te trezesti lipit de sufletul cuiva si inchizi ochii inapoi, dorindu-ti sa mai atipesti asa inca 100 de ani…si uiti de cana de expresso.

 Sunt dimineti de om  fericit cand zambesti  si te gandesti ca oricum va fi ziua, dimineata a inceput cu un sarut.

Si zambesti in continuare ca prostul, la semafor, sau in statia de tramvai.

Sunt dimineti ploioase  in care te trezesti zburlit si marai mai urat decat cainele, iti iei cana de expresso si te ascunzi inapoi in varful patului cu laptopul in brate.

Si sunt dimineti lenese..

Sunt dimineti mahmure in care deschizi ochii si ii inchizi la loc, cand realizezi ce ai facut peste noapte. Dar unele lucruri nu dispar odata cu rasaritul soarelui. Poate doar daca ai facut dragoste cu vreun vampir!

Sunt dimineti vinovate  in care ai vrea sa pui mana pe telefon si sa spui cat poti de simplu…imi pare rau. Dar nu mai ai curaj. Si atunci astepti cu capul plecat de rusine sa auzi un “buna dimineata”.

Si oricat zahar pui in cana de expresso, ai un gust amar…

Sunt dimineti care dor…

Si sunt dimineti de dor..

 Buna Dimineata J

 

ILY Cotzo

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *