Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

Obsedatul de fitness :)

 Nu stiu cati dintre voi isi omoara timpul mergand la sala, insa eu o fac destul de des. In mod normal, plec de la antrenament zen si cu mare chef de ………….munca, la ce naiba va gandeati, huh?
Astazi, am plecat insa cu zenul cam subred. Si m-am gandit sa va povestesc si voua, despre specimenul “labarul  fara muschi”…sau “ obsedatul de fitness”.
Probabil ca, aproape la toate salile de sport  sta aciuiat cate un personaj gri, cu aspect de sobolan. Nu are nici pe departe alura de sportiv, nici macar de cetatean care ar incerca sa arate a sportiv. Il poti remarca usor dupa suncile care atarna ori dupa mersul garbovit.
Dar sobolanul de fitness sau labarul fara muschi are totusi o placere absoluta in a frecventa sala. Nu pentru ca doreste sa se trasforme in tigru bengalez ci pentru ca aici poate sa isi satisfaca la propriu fanteziile.
Daca alergi pe banda…cu siguranta in doua minute se desira si el pe banda de langa tine. In plus, mai incearca si o conversatie inteligenta :
       Ce frumos este dimineata la sala….
 – Mda
-Dar veniti des?
-Mda
– Aveti programul facut de instructor?
-Mda
– Credeti ca se schimba vremea azi?
-Mda
-Nu prea sunteti vorbareata..
-Mda
-Sunteti timida
-Mda
-Aratati foarte bine
-Mda

Te muti la alt aparat.Obsedatul dupa tine. Te apleci. Obsedatul se apleaca si el. Te rasucesti…obsedatul tot in ochii tai.
Orice miscare faci, ochii I se dilata lacomi, ba pe sani, ba pe fund. Ca sa citez o colega de suferinta, ai impresia ca iti merge un melc plin de bale pe spinare!
Daaaaar…avatajul de a fi totusi la sala de sport, se traduce in cateva miscari in urma carora, cu gratie si intelepciune, il poti transforma intr-un obsedat cu probleme fizice:
       Poti o cara o greutate – disc de 20 kg..nu conteaza ca arati ca o idioata cu ea in brate si abia te tarai…iar in dreptul picioarelor lui de sobolan, o poti scapa brusc din mana! Efect garantat! Urlete cat cuprinde, topaieli isterice intr-un picior. Privirea ta ramane senina…si ingaimi pierduta…Ma scuzati! Sunteti atat de mic, incat nu v-am vazut!
       In pauzele de la aparate, cand nu este atent, ii poti muta cuiul de la 20 kg (ca asa lucreaza labarii) la 80 kg. Intindere garantata, urlete de iti merg la suflet.
       Si-a lasat apa la rece? O poti muta pe calorifer…efectul de ciorba ii va inveseli ziua.
       Si-a lasat telefonul pe receptie…well…poti scapa un pic de suc in preajma lui.

Si uite asa iti revine starea zen…cand vezi sobolanul cum pleaca schiopatand, cu o mana inerta si bolborosind furios ..cine dracu i-o fi dat suc pe telefon…

ILY Cotzo

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *