Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

Driving me crazy!

Eu, cand ma rog la Creator sa ma ajute cu ceva, jur ca nu cer niciodata nimic material! De fapt, intotdeauna, rugaciunile mele incep ceva de genul: Doamne, fa ce vrei, numai te rog nu-I da lui Adi simtul conservarii si supravietuirii, pentru ca Doamne daca faci treaba asta, m-ai nenorocit! Sau macar Doamne, daca tii neaparat sa faci asta, atunci macar fa sa ii adorma simtul ala dusmanos, din cand in cand. Multumesc! 

Apropos..voi stiti masina lui Fred Flinstone? Fara legatura..eram doar curioasa…

Desigur, acum va intrebati, cine naiba este Adi. Ehhh,Adi este un cetatean, care atunci cand a avut un puseu de masochism, s-a gandit sa lucram impreuna. El este tata, fratele, asociatul, prietenul, asistentul si toate gradele de rubedenie la un loc. Este un fel de martir, care bietul de el, nu a gresit nimic in viata…in afara de mine.

Mi-am facut batranul Chevy praf. Nu conteaza ce si cum si nici macar cine a fost vinovat. Ideea e ca, Adi s-a gandit ca nu pot sta fara masina. Asadar, in nebunia lui, mi-a imprumutat masina lui de holtei, un Renault laguna, mai senior asa.

Mai acum vreo cateva saptamani, plec prin sat sa imi iau tigari. LeeLoo, normal, pe post de copilot, sau pupaza insotitoare.

Oprim la magazin, inainte de Nerva Traian sa luam tigari. LeeLoo fumeaza mai rar, eu mai des. Buuuunnnnn…intru in magazine, cumpar, platesc (ma rog), ies afara….Sa fac infarct si mai multe nu!

Mi-au furat masina! Incep sa plang, sa tremur si sa injur de toti sfintii in acelasi timp. Il sun pe Adi si da-I si plangi…

Dupa cateva minute, imi dau eu seama ca daca plang, hotii nu imi aduc masina inapoi. Sun la Politie.

Astia, baieti saritori, apar cam in zece minute (cred ca isi luau si ei tigari).

-Pol: Ce ati patit dra?

-Mi-au furat masinaaaaaaa…

-Ce masina aveati dra?

-Un Renault laguna.

-Nou?

-Nu domne,vechi.

-Ce culoare dra?

-Cacaniu, domne.

-Aveati ceva valoros in masina?

-Da. Cainele.

-Dar ce rasa este cainele dra?

-Nu e de rasa, e valoros pt ca il iubesc! (da stiu, ma apuca filozofia in cele mai nepotrivite momente)

-Tacere…astia se uita unul la altul…

-Politistul trage aer in piept si ii da : Dra, calmati-va ….nici un nebun nu fura o rabla veche cu un maidanez in ea. Poate ati parcat in alta parte.

-Adica ma faci nebuna? Si ce daca am un maidanez? Asta inseamna ca nu imi cauti masina?

-Ba da dra, cautam masina, dar este putin probabil sa fie furata. Pareti cam obosita, poate totusi nu ati parcat aici.

-Deci sunt nebuna?

-Am spus ca pareti obosita.

-Adica am privire de nebuna asta vrei sa zici?

Intre timp colegul se uita in zare…in zare unde aproape de intersectie era zarva mare,tramvaie blocate, balamuc, lume ca la circ! Cumva, pe langa stalpul de tramvai, o masina pe avarii statea in echilibru tinuta de cativa barbati!

       Dra, nu vreau sa va contrazic, dar vad o masina pe avarii in interesctie, nu vreti totusi sa vedem daca nu cumva este masina dvs?

       Deci si dumneata ma faci nebuna? Ce sa caute domne acolo cand eu am parcat aici pe avarii?.

En fine…pornim toti spre harmalaie…cand ce sa vezi..al dracu numar la masina…PKO…Fuck meee maaan…imi venea sa moooor! Cum dracu…Politistii se uita urat la mine, oamenii ma ameninta cu bataia. Ma apropii de masina..LEELOO LA VOLAN!!! Care pupaza statea in fund, mandra si se uita sfidator la masculii care tineau masina in echilibru.

       Doamna, cand am vazut masina ca vine la vale si e un caine la volan, am zis ca e la camera ascunsa, ma apostrofeaza un baiat de la spalatorie transpirat tot.

Nu am luat bataie. Nici eu, nici LeeLoo! Nici amenda. Plangeam asa de tare, incat bietii politisti au venit cu mine pana la bloc, unul dintre ei a condus masina, altul o tinea pe Lee in brate.
Avariile sunt destul de urate..aripa, bara, etc…


Ne-am luat la revedere, eu plangand, ei razand cu lacrimi.

Cam asta…care imi dai masina ca nu am cu ce merge zilele astea..???

ILY Cotzo
 
 

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *