Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

How Low can you Go?

How low can  you go below 0? Aveam candva un Tshirt cu cujetarea asta, cam pe vremea cand era trendy smendy sa iti porti intelepeciunea pe tatze..adica pe tricou, ma rog!
Dupa aia, a venit marea tatzeriada si Tshirtul cu pricina a fost donat unor tatze mai mici si mai nedreptatite. Ale mele au devenit atat de “intelepte” incat, pe langa faptul ca “0” din inscriptie se labarta tragic ( parand mai degraba o gura hamesita si usor porno) au considerat ca mai “statement” decat tricoul este decolteul!
Mi-am adus aminte de treaba asta cu how low, ieri, pe cand imi faceam autocritica. Si nici nu termin eu bine cu introspectiile mele de cugetatoare, ca hop ma suna Cotzo! Care Cotzo este pornita sa castige un premiu pentru intelepciune si life coaching. Cum ar veni, a stat ea mititica si s-a gandit asa:
Noi, purtatoarele de tatze intelepte si vesnic neintelese suntem deseori singure pentru avem asteptari prea mari! Si cand realitatea ne dezvaluie un cetatean, destul de departat saracu’ de standardele noastre de cavalerism si, desteptaciune, ne suparam si ne intristam. Ca el bietul, s-a dovedit a fi nimic mai mult decat ceea ce era si inainte sa il vedem noi cu ochi aposi si indragostiti.
Clar, trebuie sa ne multumim cu mai putin. Sa scadem nivelul asteptarilor. Jos cu standardele! Facem revolutie! Care e mai neaderthal, al nostru sa fie !
Iesim naibii In padure si cautam unul de locuieste prin scorburi. Macar la ala nu avem asteptari de barbat civilizat. Stim ca il facem fericit cu o scorbura calda si basta pretentiile.
Ce atatea sentimente si asteptari romantice…nema profunzime, sa traiasca ragaitul intelectual si mintea letargica. 
Eu una mi-am gasit prototipul de barbat pe care il caut…

ILY Cotzo
1 Comentariu
  • Unknown
    12 . 09 . 2014

    Hei, tot la intelectuali te dai, altu' care să joace macao n-ai găsit?

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *