Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

Sa ne inaltam spiritual…dar sa o stie toata lumea!

Acum ca a trecut perioada Paulo Coelho, locuitorii mioritici aveau nevoie de un suflu nou…un guru al iubirii si gasirii de sine si-a facut culcus in sufletele noastre insetate de evolutie spirituala.  A-l cita pe Osho, fie pe peretii FB, fie printr-un imprimeu pe chiloti, ori intr-o conversatie romantica avand ca tel final “cuplarea orgasmica” este un semn de mare inaltare sipirituala. Recunosc..l-am citit si eu pe Osho…ca deh..babuinul este curios din fire..si mi-a placut: in trei volume am gasit chiar 4 fraze care mi-au mers la suflet!  Exista cateva aspecte care chiar iti dau de gandit in unele discursuri ale lui…atunci cand nu par scenarii Bollywood.

Dar cum in ultima vreme, il gasesc labartat in fiecare dimineata pe peretii Fb…nu pot sa nu remarc perceptia diferita a discursurilor lui….si faptul ca a generat aparitia unei noi specii de femeie in Ro…”Osho-ista”.

 

OSHO privit din perspectiva femeii romance :

Femeia la 20 de ani: Fata, cine puii mei e Osho asta? Tu l-ai vazut? Are ceva masa la Fratelli sau la Ambiance? Ca io nu mai inteleg…stiam ca e o carciuma unde se mananca vaci!

 
Femeia la 30 ani: Sa fii al dracu’ Osho, mos libidinos, cu teoriile tale de kkt, ca din cauza ta nu se mai insoara astia cu noi…auzi tu…libertatea iubirii..iubirea inseamna libertate…si eu cine fac un copil? Cu Freud ,Dzeul sa-l ierte?

 

Femeia la 40 de ani : iesind senina de la Pilates/ Yoga: Se apleaca smerita, isi impreuneaza mainile, intinde un picior in pozitia cocostarcului si zice: Slavit fii tu marite intelept Osho! Daca nu erau invataturile tale, nu mai aveam si eu replici de agatat barbati mai tineri! Love and peace!  Hakuna matata

 

Femeia la 50 de ani: Al naibii Osho…frumusel golanu’…cuuum? A murit? Stiam eu ca toti barbatii buni sunt luati.

 

Femeia la 60 de ani: Daca mai aveam si eu 40 de ani…in fiecare zi il citam pe Osho..sa mai prind ceva puiet la interval

 
Femeia la 70 de ani: Osho? Cum ziceai ca-l cheama? Nu stiu mama..n-am auzit de el

 
Femeia la 80 de ani: o doare in fund de Osho!
 
Asadar…sa ne inaltam spiritual…dar sa o stie toata lumea…ca altfel nu are farmec! La ce naiba sa stai cocotat in varful spiritului daca nu stie tot facebook-ul?
 

ILY Cotzo

 

Nu exista comentarii momentan

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *