Abonează-te pentru a afla de îndată ce postez un articol nou.

Despre mine

Sunt o femeie extrem de simplă. Când nu sunt o scorpie izgonită din iad fac flori și prăjiturele delicioase.

Sunt o femeie extrem de simplă. Când nu sunt o scorpie izgonită din iad fac flori și prăjiturele delicioase. Și, culmea plătesc și facturi din chestia asta. Din flori și prăjiturele zic, nu din iad. Sunt de multe ori superficială și iubesc tot ce sclipește. Bine, nu și diamantele. Astea nu îmi plac.

Am iubit de când mă știu florile și scrisul și, deși am terminat Institutul Bancar Român, am făcut pe naiba în patru să îmi urmez visul și destinul. Nu că aș fi știut care erau alea exact, dar ideile fixe sunt cele mai bune.

Am plecat la drum cu două pungi de haine, mult tupeu și un bagaj emoțional care nu era de natură să îmi fie aliat. Habar nu aveam unde mă duc, ce voi mânca, unde voi sta. Știam doar că voi reuși.

Dar, am avut norocul să fiu ținută de mână, timp de 11 ani de un băiat la fel de inconștient ca și mine. Alături de el am trăit multe lecții și am învățat să construiesc.

Cu el de mână am avut curajul de a deschide în urmă cu 18 ani, Happy Family, unul dintre cele mai longevive ateliere de design floral și event design din România.

Am trăit și am respirat fiecare secundă a vieții mele pentru flori și pentru design, în toate formele lui.

Mi-am pus semnătura pe mai mult de 1100 de nunți și am învățat că talentul este doar o mică parte a succesului profesional.

Fără ambiție, muncă susținută și o disciplină de fier, vei fi mereu doar mediocru. Iar eu am vrut să fiu printre cei mai buni.

Scrisul, mi-a fost aliat și confident cam toată viața, dar mai ales în perioada divorțului.

Pentru că, da, băiatul care m-a ținut de mână nu a fost menit să îmi fie și moșul care mă va ține de perfuzie. Se mai întâmplă în viață și așa. Important este să faci pasul la timp, nu când rănile devin prea adânci.

Ador să gătesc, să mănânc ciocolată și să scriu povești pentru copii. Și să beau rom și, în fine am multe idei, însă … nu toate sunt lăudabile.

În 2016, Simona Mantescu, editorul meu de suflet, a publicat prima mea carte, Ținutul Vrăjitoarelor, un basm pentru copii, dar și pentru copiii din noi. Momentan, tirajele sunt epuizate, dar este pe to do list republicarea cu ilustrații și volumul 2.

De șapte ani scriu în calitate de ambasador pentru copiii cu afecțiuni oncologice internați la IOB.

Aripi de Fluturi, este un program de terapie florală – ocupațională pentru copiii și adolescenții cu afecțiuni oncologice, dar și un motor de fundraising.

În 7 ani de activitate, am dotat secția de oncologie pediatrică cu un monitor ultraperformant în secția de cardiologie, saltele antiescara, camere implantabile, sistemul de intercomunicații între saloane și biroul de gardă, tablete pentru copii.

Însă, realizarea pentru care m-am pupat singură în oglindă, a fost în anul 2020, când, în ciuda vremurilor dificile, am reușit să strângem fondurile necesare pentru a dota secția cu 17 paturi noi ultraperformante, cu 4 motoare electrice și saltele antiescara.

Scriu despre fleacuri și lucruri serioase. Nu am pretenția să fiu nici evoluată, nici guru, nici exemplu. Dacă scrisul meu v-a ținut vreodată de urât, v-a făcut să zâmbiți sau să mă îndrăgiți, nu pot decât sa mă bucur.